Network Menu

VEMAs Regionmöte, oktober 2013

I region Västra EMA (Europa, Mellanöstern och Afrika) ingår Barcelona, Costa Blanca, Göteborg, Holland, Irland, Lissabon, London, Marbella Mallorca, Oslo, Sydafrika och Telemark.

Styrelsen för region VEMA under VM 2013

Styrelsen för region VEMA under VM 2013

SWEA-avdelningarna i vår region fungerar rätt olika, eftersom de ligger i länder med stora skillnader i kultur och ekonomi, vilket inte hindrar att vi Sweor ändå har mycket gemensamt när vi träffas. Vår region samlades till gemensam middag på torsdagskvällen. Vi har flera nya ordförande och det är ju så roligt att träffas. På fredagen började vårt förmöte där även några åhörare var med. Vi gick gemensamt gå igenom frågor som uppstått under året. På eftermiddagen startade vårt regionmöte. Vi hade inga kontroversiella frågor att diskutera, så vi kunde i lugn och ro berätta om våra avdelningar och få stöd, hjälp och inspiration. Vi kom hem med nya konstruktiva tankar och positiva vindar.

När man är med på ett SWEA-möte, inser man att man är medlem i en gemenskap med över 7 000 svenska kvinnor i hela världen! SWEA är nog världens bästa resebyrå!

Text: Kersti Winblad von Walter, regionordförande